dimarts, 9 d’abril del 2013

1a Jornada Antirepressiva de Sant Andreu

La comissió antirepressiva del SEPC i les imputades pel cas Rosa Díez serem, juntament amb l'Alfon de Vallekas, el proper dissabte a la 1a jornada antirepressiva organitzada per Arran Sant Andreu, que tindrà lloc al C.S.O La Gordissima.

Esperem veureus-hi a totes!

Aquest és el manifest que han fet les companyes per aquesta jornada:

El capitalisme que regeix la política, l’economia i les nostres vides s’ha evidenciat profundament injust. Hi ha qui no es rendeix i lluita per derrocar-lo i construir un sistema on tothom tingui les mateixes oportunitats i no existeixin classes ni discriminacions. Els estats burgesos, en el nostre cas els estats espanyol i francès, neguen els drets dels pobles a l’autodeterminació i la seva sobirania. Hi ha qui ofereix resistència a l’ocupació i combat la presència de l’imperialista opressor. El patriarcat ens imposa uns rols i perpetua una sèrie de desigualtats en funció dels sexes i de les orientacions sexuals. Ens obliga a estimar i comportar-nos d’una manera determinada. Hi ha qui no ho accepta i subverteix les normes i els cànons establerts. El sistema s’ha encarregat de desmobilitzar al poble perquè, malgrat el descontent, aquest mai sigui capaç de destruir-lo. Mitjançant un control estricte en tots els àmbits de les nostres vides i complexos mecanismes d’alienació han fet que la por i la impotència calin molt fons en el poble i garanteixen el manteniment de l’ordre i l’estructura.
Però cada cop som més les que no callem, ens instruïm, ens organitzem i ens mobilitzem per teixir un contrapoder que acabi amb aquesta triple opressió que patim. Sabem que no és fàcil, que l’enemic és més fort i està millor preparat, que farà tot el possible per aturar-nos i fer de la nostra lluita una constant derrota. Que ens aplicarà tot el pes de la seva repressió, ens detindrà, ens torturarà, ens aïllarà, ens criminalitzarà, ens empresonarà. Però nosaltres comptem amb la força que ens dona la raó, comptem amb la convicció en la noblesa de la nostra causa que ens fa seguir impassibles en el combat, comptem amb la humanitat i la tendresa revolucionàries que ens diferencia d’ells, comptem amb la solidaritat com a millor arma, el suport mutu i el treball conjunt per vèncer les batalles que lliurem. I hem d’estar preparades, conèixer l’enemic per poder-lo vèncer més fàcilment, saber els nostres punts febles i poder-nos cobrir, i demostrar la nostra solidaritat amb les companyes lluitadores que han patit o pateixen la repressió per intentar aturar la seva lluita.
Des d’ARRAN Sant Andreu hem volgut organitzar unes Jornades Antirrepresives per tal de posar en comú punts de vista, compartir experiències, desmuntar mites i oferir informacions i consells que facin de la repressió una eina menys efectiva per al nostre control. Per això el dissabte 13 d’abril, al CSO La Gordíssima (c/Pons i Gallarza) oferirem un seguit de xerrades. Durant el matí Alerta Solidària ens donarà consells sobre com prevenir-nos de la repressió i exposarà quins són els objectius d’aquesta i com actua contra els moviments polítics i socials. Durant la tarda el company Alfon de Vallekas i companyes imputades pel cas de Rosa Díez a la UAB ens explicaran les seves experiències al voltant de la repressió. A més oferirem un dinar popular i un sopar de pintxos amb posterior festa amb els PD’s Radio Rebelde de Santa Coloma i ATK Crew de Manresa.

Esteu totes convidades!

Si la repressió no s’atura, nosaltres menys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada