dimecres, 23 de gener del 2013

Més de mil persones s'han autoinculpat


Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i Alerta Solidària, fa un mes, vam iniciar la recollida de signatures d'autoinculpació en mostra de suport als cinc independentistes imputats per les denúncies de Rosa Díez. 


A dia d'avui, tanquem la recollida de signatures havent-ne recollit més de mil. Més de mil persones són les que han decidit manifestar que també eren allà a l'acte d'UPyD i que també són culpables de protestar contra l'espanyolisme més ranci i recalcitran. 

Des del SEPC i Alerta Solidària volem donar les gràcies les més de mil persones que han mostrat la seva solidaritat amb els encausats, recordant una vegada més que aquests delictes als quals s'enfronten formen part de l'orquestració del feixisme institucional per intentar eliminar qualsevol expressió de lluita en la defensa de la nostra llengua i cultura als Països Catalans. 

Més de mil persones són les que es reafirmen en que l'acte de propaganda electoral espanyolista a la Universitat Autònoma de Barcelona no era més que una provocació a les estudiants que volem viure plenament en català tot i que l'estat espanyol i la seva justícia intentin negar-nos-ho.  Una protesta impulsada pel SEPC en el marc de la lluita per la defensa de l'educació pública, popular, de qualitat i en català, lluita que el temps ha demostrat del tot encertada i necessària... I que seguirem impulsant, perquè tant se val que es digui Rosa Díez, José Ramon Bauzá, Francisco Camps o Jose Ignacio Wert, des del SEPC seguirem mostrant la nostra inconformitat contra aquells que intenten apedaçar la nostra llengua i la nostra cultura.  

Seguim i seguirem mostrant la nostra solidaritat a les imputades perquè defensar la llengua NO ÉS cap delicte!

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, a 25 de gener de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada